Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Winkelen en recreƫren in het centrum van Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands
Facebook Nieboer Makelaars Twitter Nieboer Makelaars

Nieboer Makelaars

Nieboer Makelaars Winschoten

Nieboer Makelaars is al jaren een begrip in de regio.
Zoekt u een nieuwe woning, of wilt u uw huidige woning verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Door het wekelijkse overleg en door de korte lijnen dankzij de kleinschaligheid van onze kantoren, is niet alleen uw makelaar met de verkoop van uw woonhuis of de aankoop van uw nieuwe woning bezig, maar ons gehele team. Door onze uitgebreide en jarenlange onderhandelingservaring en de met u besproken uitgekiende verkoopstrategie, realiseert Nieboer Makelaars de beste prijs voor uw kostbare bezit, of zoeken we gericht en handelen we slagvaardig wanneer uw droomhuis op de markt komt.

Ook kunt u bij ons terecht voor financieel advies. We beschikken over een zeer professioneel team van hypotheek- en verzekeringsadviseurs en commercieel binnendienstmedewerkers, welke allen gediplomeerd en ervaren zijn.
Daar wij zo gespecialiseerd zijn en ruim 25 jaar zaken doen met de meest uiteenlopende geldverstrekkers kunnen wij vaak net dat beetje meer bieden waar u van profiteert. Een extra korting op de rente, vaak net dat ene huis wel kunnen kopen wat bij uw eigen adviseur net niet lukt. Uw situatie en uw wensen zijn voor ons de basis van uw toekomstige hypotheek. Uw toekomstig woongenot daar gaat het om.

Van Nieboer Financieel Dienstencentrum mag u meer verwachten

Contactgegevens:

Venne 131D
9671 ER Winschoten
Tel. 00 31 (0)597 41 75 50
Ga naar de website
Stuur een e-mail

Nieboer Makelaars Winschoten
Volg ons op Social Media

Evenementen