Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Winkelen en recreëren in het centrum van Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands

Vereniging Handel en Nijverheid Winschoten

De winkeliers van Winschoten zijn vertegenwoordigd in de vereniging Handel en Nijverheid. Ondernemers van de Binnenstad van Winschoten en daarbuiten kunnen lid worden van H&N.

Een lidmaatschap kost slechts € 100 voor een heel jaar.

H&N behartigt de belangen van de leden op het gebied van parkeren, verkeer, infrastructuur en veiligheid. Daarnaast maakt H&N deel uit van werkgroep Marketing & ondernemerschap die is opgericht binnen het Actieprogramma "Verbetering binnenstad Winschoten".

Een aantal leden van H&N maken deel uit van de zogenaamde Koplopersgroep Winschoten24. Deze werkgroep heeft zich in eerste instantie gericht op het opzetten van het webplatvorm Winschoten24 en zal zich in de toekomst ook gaan richten op het organiseren en in de markt zetten van evenementen in de binnenstad van Winschoten.

Bent u lid van H&N dan betekent dit dat uw onderneming wordt vermeld in de winkelgids op deze website www.winschoten24.nl. Als lid heeft u tevens de mogelijkheid om producten op de webshop van winschoten24 te plaatsen waardoor uw onderneming en uw producten door een breed publiek gezien en gekocht kunnen worden.

Bent u nog geen lid en wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie neem dan contact op met het secretariaat van H&N. Het secretariaat is te bereiken via de mail winschoten@handelennijverheid.nl.

Volg ons op Social Media

Evenementen