Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Shopping and recreation in the inner city of Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands
Facebook 't Kralenstulpje Twitter 't Kralenstulpje Instagram 't Kralenstulpje

't Kralenstulpje

't Kralenstulpje Winschoten

Van Kraal naar Creatie!

Onze missie

De missie van t Kralenstulpje is om steeds meer mensen enthousiast te krijgen in het maken van sieraden. Mijn naam is Esther de Jonge en ik run ’t Kralenstulpje -een kralen webwinkel -nu al meer dan 10 jaar met heel veel plezier!

Ik vind het leuk om mijn enthousiasme over te brengen aan anderen, zodat andere mensen net zoveel plezier beleven in het maken van sieraden als ik. Ik ben altijd opzoek geweest naar goede materialen in de kralenwereld, maar ze moesten wel betaalbaar blijven. Een hobby is leuk, maar kost vaak toch wel weer geld. Ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid moet kunnen hebben om zo’n leuke hobby te beoefenen.

Wij verkopen o.a. organza cadeauzakjes, labels, sieraden, betaalbare kralen en onderdelen, hobbymaterialen, edelstenen om te rijgen, verpakkingsmaterialen en displaymaterialen voor op een sieradenbeurs! Alles bij 't Kralenstulpje is vanuit voorraad leverbaar! Met meer dan 25.000 verschillende artikelen op voorraad bent u bij ons niet snel uitgekeken ;-) t Kralenstulpje onderscheid zich van andere kralenwinkels door haar voordelige maar toch kwalitatief goede artikelen. We zijn vaak goedkoper dan de groothandel!

t Kralenstulpje is bereikbaar, u krijgt snel antwoord op uw vragen. Iedere klant krijgt zijn of haar bestelling altijd mooi verpakt in bijvoorbeeld organza cadeau zakjes thuisgestuurd, ook zit er altijd een leuk presentje bij. Wanneer u zich via de website aanmeldt voor de nieuwsbrief, dan komen er wekelijks leuke acties en kortingen voorbij. Wist u dat wij ook hele leuke artikelen verkopen welke worden gebruikt bij kraamfeestjes? Zoals mooie organza cadeau zakjes, leuke bedeltjes van voetjes, leuke sleutelhangers met voetjes, bedeltjes van speentjes, veiligheidsspelden etc. etc. U maakt in een mum van tijd zelf het leukste kraamcadeautje of huwelijksbedankje en kunt deze ook nog prachtig verpakken. Al onze prijzen zijn (natuurlijk) incl. BTW. Legt u onze prijzen eens naast die van de groothandel (excl. BTW) u zult versteld staan.

Contact details:

Stationsstraat 11a
9679 EA Scheemda Winschoten
Tel. 0597-85 01 10
Visit the website
Send an e-mail


Opening hours

24/7 online.

't Kralenstulpje Winschoten't Kralenstulpje Winschoten 't Kralenstulpje Winschoten 't Kralenstulpje Winschoten
Volg ons op Social Media

Events