Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Winkelen en recreëren in het centrum van Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands
Facebook Hoogma Webdesign Twitter Hoogma Webdesign Google+ Hoogma Webdesign Linkedin Hoogma Webdesign YouTube Hoogma Webdesign

Hoogma Webdesign

Hoogma Webdesign Beerta

Hoogma Webdesign, voor een website op maat

Wij leveren op maat gemaakte websites voor het MKB inclusief domeinnaam en webhosting. Dit zijn de punten waar wij voor staan en waar u op kunt rekenen:
- Klantgericht: Wij denken met u mee en zullen het niet nalaten om u te adviseren en te attenderen op zaken die u misschien over het hoofd hebt gezien. Kleine werkzaamheden en wensen van de klant worden snel opgevolgd.
- Snelheid: Projecten wensen wij in een zo kort mogelijk tijd te realiseren. De aanvang van het project wordt in onze planning opgenomen en zal, eenmaal gestart, binnen een zo kort mogelijk tijd aan één stuk worden afgemaakt.
- Goede bereikbaarheid: Wij munten uit in onze klantenservice. Bij ons hoeft u niet in de wacht te staan voordat u de juiste persoon aan de telefoon krijgt.
- Flexibiliteit: Dit punt is voor u als klant erg belangrijk voor het verkrijgen van een resultaat zoals u het wilt. Wij leveren maatwerk en zetten uw technische vraagstukken om in een bruikbare oplossing.
- Ondersteuning: Ook als u nog niet zo veel ervaring hebt met de ontwikkeling van een website bent u bij ons van harte welkom. Wij nemen voor elke klant ruim de tijd om alle onderdelen en vaktermen zo goed mogelijk uit te leggen.

Webshop


Contactgegevens:

Hoofdstraat 241
9686 PC Beerta
Tel. 0597-855758
Ga naar de website
Stuur een e-mail


Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
09.00 - 17.00u
's avonds op afspraak geopend

Hoogma Webdesign BeertaHoogma Webdesign Beerta Hoogma Webdesign Beerta Hoogma Webdesign Beerta
Volg ons op Social Media

Evenementen