Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Winkelen en recreëren in het centrum van Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands
Facebook Creative People

Creative People

Creative People Winschoten

Creative-People is dé specialist op het gebied van o.a. relatiegeschenken, premiums en promotionele artikelen. Wij onderscheiden ons door dat wij een totaal pakket kunnen leveren. Als een van de weinige bedrijven in deze branche kiezen wij voor een marktgerichte in plaats van een productgerichte benadering. De kracht van onze organisatie zit in het aanbieden van op maat uitgewerkte voorstellen, een juiste service en een duidelijke visie. Concreet betekent dit voor u: gemak, snelheid en service.

Bent u op zoek naar een onderscheidend relatiegeschenk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op onze website heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende producten. Onze website geeft u een kijkje in de ‘wereld’ van relatiegeschenken, promotieartikelen, premiums, sport, promotie en bedrijfskleding.

Creative-People heeft het volledige traject van conceptvoorstel tot uitlevering en mogelijk opslag in eigen handen. Voor ontwikkeling en productie van concepten werkt Creative-People nauw samen met een groep van producenten en product designers, uit zowel Europa als het Verre Oosten. Hierdoor kunnen wij u een op maat gemaakt voorstel doen toekomen dat optimaal aansluit bij uw wensen. Klantbehoeften veranderen in de loop van de tijd. Daarom is Creative-People continue op zoek naar opvallende producten. Op onze site vind u geregeld nieuwe verfrissende productconcepten. Creative-People is 24 uur per dag online bereikbaar en tussen 08.30 uur en 18.00 uur kunnen wij u persoonlijk te woord staan. Uiteraard kunnen wij niet ons gehele assortiment vermelden op deze website. Geef ons uw idee door en u zult versteld staan van de mogelijkheden! Ook voor het ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, logo ontwerp en drukwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Verder leveren en monteren wij een scala aan reclame-uitingen. O.a. voor auto’s, reclameborden, reclamezuilen en bedrijfspanden.

Contactgegevens:

Julianastraat 3
9672 AK Winschoten
Tel. 0597 – 672831
Ga naar de website
Stuur een e-mail


Openingstijden

Creative-People is 24 uur per dag online bereikbaar en tussen 08.30 uur en 18.00 uur kunnen wij u persoonlijk te woord staan.

Creative People Winschoten
Volg ons op Social Media

Evenementen