Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Shopping und Entspannen in der Innenstadt von Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands

KadoHUT wint Gouden Gevel 2016-2017

KadoHUT wint Gouden Gevel 2016-2017

Fr 23 Nov 2018

KadoHUT, gevestigd aan de Langestraat in Winschoten, is de winnaar van de Gouden Gevel 2016-2017. Nanny de Jonge van kadoHUT ontving de prijs uit handen van Barbara van Bugen van MS Mode, de winnaar van de vorige Gouden Gevel. De andere genomineerden waren Meijer Fietsen en Koning Optiek. 332 mensen brachten hun stem uit.
De Winschoter binnenstad kent sinds 2007 de uitreiking van de Gouden Gevel. De prijs, die is bedacht door Stuurgroep Binnenstad Winschoten (een samenwerkingsverband tussen de winkeliersvereniging Handel & Nijverheid, Koninklijke Horeca Nederland Afdeling Oldambt en gemeente Oldambt), wordt uitgereikt aan de ondernemer van wie de gevel van het winkelpand in de binnenstad het mooist is opgeknapt en gerenoveerd.
De Gouden Gevel, in de vorm van een stijlvolle plaquette, is bedoeld om ondernemers te stimuleren en enthousiast te maken om hun winkelpand te verfraaien en zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Immers, een stadscentrum met fraaie winkelpanden draagt bij aan een aantrekkelijke binnenstad. Het uiterlijk van de winkels hoort daar uiteraard ook bij.

Bron: gemeente Oldambt

Volg ons op Social Media


Die 6 Top-Produkte des Monats Februar

Mehr als 50 Geschäfte in Winschoten - einzigartige Produkte und tolle Rabatte

Ereignissen