Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Shopping und Entspannen in der Innenstadt von Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands

Family Winschoten

Family Winschoten Winschoten

FAMILY WINSCHOTEN, CAFETARIA MET EETHUIS
Bij Family Winschoten staan wij van maandag tot en met zaterdag voor jou klaar om jou de lekkerste frites, snacks, broodjes en andere maaltijden te serveren.

Wij houden van vlees en vinden versbereiding belangrijk. Vandaar dat vrijwel al onze vleesproducten, bijvoorbeeld de biefstuk, kipsaté en varkenshaassaté huisgemaakt zijn. Echt vers dus. Lekkerder kan niet. Met onze jarenlange ervaring bereiden wij graag onze overheerlijke maaltijden en premium burgers voor jou. Op zoek naar een broodje voor de lunch? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer je trek hebt in een kleine maaltijd, raden wij je aan eens voor één van onze fritesspecials te kiezen. Dit zijn frites met bijvoorbeeld hete kip, stoofvlees of vers gebakken groenten.

In 2017 zijn wij uitgeroepen tot beste cafetaria van de provincie Groningen in de Cafetaria Top 100. We streven ernaar dit niveau iedere dag te behalen en serveren daarom alleen de beste producten aan jou.

Tip van ondernemer Jans
“Wist je dat wij onze schnitzels zelf maken? Probeer dus eens een heerlijke varkensschnitzel of kipschnitzel. Deze maken wij graag vol passie voor jou klaar!”

Kontaktdaten:

De Venne 74b
9671ET Winschoten
Tel. 0597-435952
Website besuchen
E-Mail senden


Öffnungszeiten

Tijdelijke openingstijden i.v.m. Corona:
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 19:00
Donderdag12:00 - 19:00
Vrijdag 12:00 - 19:00
Zaterdag 12:00 - 19:00
Zondag Gesloten

Afhalen en bezorgen!

Family Winschoten Winschoten
Volg ons op Social Media

Ereignissen