Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Shopping and recreation in the inner city of Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands

Update werkzaamheden binnenstad Winschoten

Update werkzaamheden binnenstad Winschoten

tue 23 Feb 2016

De werkzaamheden om Winschoten mooier te maken worden uitgevoerd door Oldambtster Wegenbouw Combinatie (OWC). OWC is een partij die begrijpt wat er in Winschoten speelt en heeft ervaring met de uitvoering van vele projecten in de regio.
De uitvoering van werkzaamheden in stedelijk gebied heeft invloed op de leefbaarheid in de directe omgeving en daar omheen. OWC is zich ervan bewust dat dit als zeer hinderlijk ervaren kan worden. Door de bereikbaarheid van het centrum te garanderen en veelvuldig te communiceren met de omgeving wordt draagvlak gezocht voor de werkzaamheden. Tijdens de uitvoering zetten we buurtconciƫrges in die een representatief werkgebied gaan verzorgen. Spreek de buurtconciƫrge aan als u een vraag of opmerking heeft over de werkzaamheden of neem contact op met de omgevingsmanager.

Communicatie
De omgeving wil op de hoogte gehouden worden van de werkzaamheden. OWC zal u van informatie voorziening middels huis- aan huisinformatie voor de direct betrokken. Daarnaast worden er inloopmomenten verzorgd en kunt u voor vragen over de werkzaamheden langskomen in het infocentrum (tevens projectkantoor) aan de Venne 125 te Winschoten. Op werkdagen geopend tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

App

OWC heeft een speciale App ontwikkeld waarin alle informatie betreft de werkzaamheden is te vinden. Er worden regelmatig nieuwsberichten geplaatst, er is een actuele planning te vinden en u kunt er terecht voor contactgegevens of het invoeren van een melding. Ga naar de Play- of App store en zoek de App door het invoeren van "OWC" of "Winschoten". We adviseren u de App te downloaden om zo op de hoogte te blijven van alle actuele informatie.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met omgevingsmanager Henk Steenge op 06-28841966 of e-mail; henk@owc-wegenbouw.nl

Volg ons op Social Media


The 6 top products of the month November

More than 50 stores in Winschoten - unique products and great discounts