Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Winkelen en recreëren in het centrum van Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands
Facebook

Multiculinair Food Festival Winschoten

Multiculinair Food Festival Winschoten

zon 22 jul 2018

Aanvang 11:00 u, einde 21:00 u

MultiCulinair Food Festival is het eerste foodfestival dat in 2014 Foodtrucks naar het noorden bracht. Na succesvolle edities in Groningen en 7 steden in Duitsland vindt het ‘MultiCulinair Food Festival’ op 20, 21 en 22 juli voor het eerst in WInschoten op het Marktplein plaats.

Gedurende dit weekend kan men genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfood chefs hun keuken komen presenteren. Het knusse Marktplein zal worden omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, live muziek en workshops.

Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld. Grieks, Indisch, Mexicaans en Amerikaans is een kleine selectie van de keukens die gepresenteerd worden.

Geniet van een goed glas wijn terwijl de DJ’s en bands zorgen voor een gezellige sfeer. Voor de jongste bezoekers van het evenement is er een kidscorner en uiteraard een springkussen.

Het festival is alle dagen gratis toegankelijk.

Volg ons op Social Media


De 6 toppers van de maand juli

Meer dan 50 winkels in Winschoten - unieke producten en mooie kortingen