Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Winkelen en recreëren in het centrum van Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands
Facebook Mek Paardensport Twitter Mek Paardensport Instagram Mek Paardensport

Mek Paardensport

Mek Paardensport Winschoten

Wij bieden exclusieve producten aan voor Paard, Hond en Baasje. Wij zijn leverancier van KED, UOF, Petrie, Catago, Kiwi&Co, Nature dog food en Harry's Horse. Bij ons kun je je eigen cap, wedstrijdjas en laarzen ontwerpen zodat jij kunt shinen in de ring! Natuurlijk hebben wij ook de standaard ruitersport kleding en artikelen!

Catago
Een Deens merk die bij al hun producten gaat voor het hoogste comfort en veiligheid voor paard en ruiter. Gecombineerd met een tijdloos scandinavisch design zorgt dit voor producten van de hoogste kwaliteit! Catago wil het beste voor ieder paard, jij toch ook?

Petrie Rijlaarzen
Petrie maakt eersteklas paardrijlaarzen voor ruiters die hun aandacht willen richten op het paardrijden. De perfect passende rijlaarzen sluiten aan en knellen niet en zijn essentieel voor het contact tussen ruiter en paard. Daarnaast maken onze rijlaarzen de outfit compleet en de look subliem. Een verlengstuk van je persoonlijkheid. Als alles klopt, kun jij je volledig ontspannen of juist concentreren. Dat komt elke prestatie èn presentatie ten goede.

Nature Dog Food
​Nature Dog Food is ontstaan vanuit de gedachte om honden van alle rassen en groottes een kwalitatief hoogwaardig hondenvoer te bieden dat een oplossing biedt bij een aantal situaties. Daarnaast vinden zij het belangrijk dat er alleen natuurlijke ingrediënten worden gebruikt en geen kunstmatige toevoegingen zijn gedaan. Nature Dog Food is vrij van kunstmatige conserverings middelen en kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Wat zij ook niet toevoegen aan de voeding is suiker of zout. Dit geldt zowel voor de brokken als het natvoer.

Webshop

Contactgegevens:

Mauritsstraat 1A
9671BV Winschoten
Tel. +31 624617947
Ga naar de website
Stuur een e-mail


Openingstijden

Ma t/m Do 09.30-18.00
Vrij 09.30 - 21.00
Za 09.00 - 17.00
Zo 12.00 - 17.00

Mek Paardensport WinschotenMek Paardensport Winschoten Mek Paardensport Winschoten
Volg ons op Social Media


De 6 toppers van de maand april

Meer dan 50 winkels in Winschoten - unieke producten en mooie kortingen


Initiatieven mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Oldambt COM 3, Interreg VB North Sea Region Programme