Winschoten24 Facebook
Winschoten24 Winkelen en recreëren in het centrum van Winschoten
Menu

Menu

Deutsch English Nederlands

Drenthe Plat

Drenthe Plat

vri 2 maa 2018

Aanvang 20:15 u, einde 22:15 u

40 Jaar Drentse humor in Winschoten

Vrijdag 2 maart vindt er in Winschoten een unieke happening plaats. Dan komt het gezelschap Drenthe Plat naar Cultuurhuis De Klinker.

Met een prachtige nieuwe humorvoorstelling viert de groep dit seizoen het 40 jarig jubileum.

Het begon allemaal als een eenmalig grammofoonplatenproject. Een viertal Drentse humor acts kwamen bijeen voor de live opname van de LP “Drenthe Plat”. Het succes was ongekend en in korte tijd gingen er meer dan 35.000 (!) LP's over de toonbank.

Vanaf dat moment was er dan ook geen houden meer aan en nu reist het gezelschap dus al 40 jaar kris kras door Noord- Nederland om bezoekers in dorpscentra, zalen en theaters te laten genieten van al het moois dat de Drentse humor te bieden heeft. Want Drenthe Plat staat nog steeds voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. Niet voor niets is de Drentse humor een van de aanstekelijkste van ons land en daar weten de leden van de groep wel raad mee.

Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar, dat graag verhaalt over de belevenissen op het Drentse platteland en Mans is de jonge plattelander die zich probeert staande te houden in Den Haag als beveiliger van Mark Rutte. Een van de hoogtepunten uit het programma is zeker ook de verschijning van Aaltje & Trijntje, twee al wat oudere hartsvriendinnen, die van hun hart geen moordkuil maken. Ook de liedjes in het programma zijn zeer de moeite waard en ze worden live begeleid.

De entreekaarten voor dit heerlijke avondje uit zijn vanaf heden al in voorverkoop verkrijgbaar aan de theaterkassa.
De entreeprijs bedraagt slechts E 16.- per persoon.
Haast U met de aanschaf van Uw kaarten want de belangstelling is groot.

Meer informatie: www.drentheplat.com

Volg ons op Social Media


De 6 toppers van de maand februari

Meer dan 50 winkels in Winschoten - unieke producten en mooie kortingen